Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Κανόνες γι' αυτό το Blog

Κατ' αρχήν δεν υπάρχουν κανόνες. Ούτε για το πόσο γράφουμε, ούτε για το τι γράφουμε, ούτε για το ποιοι γράφουμε. Ήδη έχουμε δημοσιεύσεις από τρία διαφορετικά άτομα, από δύο διαφορετικές πόλεις και ευελπιστούμε να γινόμαστε όλο και περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες μας, οτιδήποτε μας περνάει στο μυαλό. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να μοιραστεί τις πολιτικές του απόψεις ή μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές, δεν έχει παρά να το ζητήσει στο taftar@gmail.com , να γίνει συνεργάτης και η καριέρα του ξεκινάει. το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ένα λογαριασμό google.
Εννοείται ότι λόγω της ανυπαρξίας κανόνων, ο καθένας που γράφει εκπροσωπεί τον εαυτό του και είναι ο μόνος υπεύθυνος των γραπτών του.
Γι' αυτό μην κολλάτε. Διαλέξτε το θέμα που σας απασχολεί, δουλέψτε το και δημοσιεύστε το να μάθουμε κι εμείς. Είναι ωραία εμπειρία...

Α, και να μην το ξεχάσω. Οι εικόνες που βλέπετε στα δεξιά ή από κατω είναι δεσμοί. Αν κάνετε κλικ, θα τις βρείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος και μπορείτε να τις σώσετε για wallpaper ή ό,τι άλλο.

2 σχόλια:

  1. Καλα, ένιωσες την ανάγκη να γράψεις κανόνες και μόλις άρχισες αποφάσισες ότι δεν υπάρχουν κανόνες? Καλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι κυκλοθυμικος. προσπαθω να το παλεψω, αλλα δε γινεται τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!