Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Καταδίκη για το mall Athens στο πρώην δήμαρχο Αμαρουσίου



"Στις 19 Ιανουαρίου στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην Δημάρχου ΤΖΑΝΙΚΟΥ - ( Δήμαρχος Αμαρουσίου επί κατασκευής MALL) σχετικά με την προσφυγή πολιτών, για τις παρανομίες του Δημάρχου και άλλων εμπλεκόμενων για την οικοδόμηση του παράνομου μεγαθήριου THE MALL.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον πρώην Δήμαρχο σε 12 μήνες φυλακή με τελεσίδικη απόφαση.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου ότι το Μall ωφέλησε το Μαρούσι, ότι δεν προξένησε περιβαλλοντολογικές καταστροφές και ότι τα τεράστια χρέη στο Δήμο δεν οφείλονται στο συγκεκριμένο έργο. Αλλά και η τελική έκκληση της συνηγόρου του κ. Τζανίκου για μείωση της ποινής λόγω πρότερου έντιμου βίου και λόγω μη ταπεινών αιτιών δεν έγινε δεκτή.

Η συγκεκριμένη δίκη είναι η πρώτη δίκη εντός του 2009 που έχει σχέση με την κατασκευή του MALL καθώς έχουν προσδιορισθεί και άλλες 6 δίκες, μία μάλιστα εξ αυτών ζητάει 600 εκ. ευρώ αποζημίωση υπέρ του Δήμου Αμαρουσίου από τις κατασκευαστικές του κ. ΛΑΤΣΗ και τον πρώην Δήμαρχο για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη Ο Δήμος Αμαρουσίου."

Μια είδηση που δεν εμφανίστηκε πουθενά και τη βρήκα στο "Έχουμε Πόλεμο"
Πήγε να εξαφανιστεί, όπως της Κούνεβα, αλλά τα αντανακλαστικά σαν να δουλεύουν λίγο καλύτερα. Καλή δουλειά απ' το blog.

2 σχόλια:

  1. Ελπιζω ο επομενος να ειναι ο Νικητας Κακλαμανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα ειναι οσοι κανουν απατεωνιες να τις πληρωνουν και να πληρωνουν και προστιμο. πουλησες φιλαρακο τη λιμνη και πηρες 500δις; Γυρισε τα πισω και δωσε κι αλλα 500 προστιμο και κατσε και 10 χρονια φυλακη. γιατι αυτοι κανουν τα δικα τους και στην απιθανη περιπτωση που χρειαστει να τιμωρηυει καποιος, θα τον τιμωρησουν με τρεις μερες φυλακη και δυο ωρες αναστολη και μετα θα κατσει να τα φαει με την ησυχια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!