Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Άσε, αναλαμβάνω εγώ την πολιτική ευθύνη !!!

Πο πο! Τι είπε πάλι ο μεγάλος; Τι ανακούφιση είναι αυτή; Αισθάνεσαι πιο όμορφα, μια αγαλίαση φωλιάζει στην ψυχή σου, η ήλιος σου φαίνεται λαμπρότερος και το μέλλον το ίδιο.

ΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Πόσες πρόβες έκανες για να πεις αυτή την μπαρούφα; Πως μπορείς να κοιτάς την οθόνη με τόση αλαζονεία και να μας λες ότι έχεις τη γενναιότητα να αναλάβεις την πολιτική ευθύνη; Και δε βρίσκεται ένας ξεφτιλισμένος να σε ρωτήσει τι σημαίνει αυτό. Πως το ᾽χεις στο μυαλό σου; Αναλαμβάνεις την ευθύνη και τι; Τι κάνεις; Παραιτείσαι; Κάνεις εκλογές; Συνήθως, όταν ένας προπονητής, ένας αξιωματικός, ένας πρόεδρος κάνει μαλακία, λέει Ἁναλαμβάνω την ευθύνη...῾ και συμπληρώνει με κάτι άλλο, είτε ῾παραιτούμαι῾, είτε ανακοινώνει ένα τρόπο να λύσει το πρόβλημα. Αλλά εσύ όχι, δεν υπάρχει λόγος. Εσύ απευθύνεσαι σε μας, που δεν παίρνουμε χαμπάρι. Δεν ακούμε, μόνο βλέπουμε.

Πετάς μετά μέσα και ένα Ζαγορίτη να μας πείσει ὀτι είσαι γενναίος και ικανός, το λενε, το ξαναλενε χιλιαδες φορες, στο τελος μενει στον κοσμο οτι ο μπαγλαμας που εχουμε για πρωθυπουργο, αναλαμβανει τις ευθυνες του. Ο ανθρωπος που δεν εχει αναλαβει τις στοιχειωδεις ευθυνες στη ζωη του, που δεν εχει βγαλει λεφτα ουτε για να πληρωσει το νοικι του, αν ειχε, οδηγάει τη χώρα στο διάολο και προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα πάνε καλά. Έχει μαζέψει γύρω του ανθρώπους ανίδεους, πεινασμένους για εκδίκηση, για εξουσία, για χρήμα, που χωρίς καμία ντροπή ξεφτιλίζονται και μας ξεφτιλίζουν και μας και μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τη χώρα που ζούμε.

Μας κυβερνάει ο Μπους της Ελλάδας και πουθενά δε φαίνεται ο Ομπάμας...

2 σχόλια:

  1. Χαχαααα, άσε ο Ομπάμας ο δικός μας δεν είναι ίσως ο Τσίπρας; Δεδομένης της αγάπης των μίντια και για τους δυο...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα, δε βλεπω καμια τρομερη αγαπη των μιντια για τον τσιπρα. πιο πολυ για τον καρατζαφυρερ βλεπω αγαπη. τον τσιπρα καταφερανε και τον βγαλανε μαλακα και ριξανε παλι το συριζα στο πεντε. βοηθησε κι αυτος, δε λεω, αλλα ο δικοματισμος αμα δει οτι χανει το παιχνιδι συσπειρωνεται και να τα αποτελεσματα. ολα τα αλλα κομματα κατω απ' το 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!