Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Υπάρχει φάρμακο για τον καρκίνο;

Έλαβα ένα μέιλ που έλεγε ότι βρέθηκε το φάρμακο του καρκίνου από Έλληνα γιατρό, αλλά δεν το αφήνουν να κυκλοφορήσει. Ήταν από forward σε forward και σκέφτηκα ότι θα᾽ναι καμιά μπαρούφα, αλλά επειδή ήταν από έμπιστο άτομο, του έριξα μια ματιά.
Είναι τραγικό να βλέπεις την κατάντια του ανθρώπου σε όλες του σχεδόν τις πτυχές. Ακόμα και σ᾽αυτόν τον τομέα θα βρει το λόγο (χρήμα) να αφήσει τον άλλο να υποφέρει ή και να τον κάνει να υποφέρει αν χρειαστεί.
Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής: Στο πανεπιστήμιο Alberta του Καναδά δοκιμάσανε για τη θεραπεία του καρκίνου μια, ήδη υπάρχουσα και πάρα πολύ φτηνή ουσία, η οποία λέγεται D.C.A. -Dichloroacetic acid. Τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα: 70% υποχώρηση του όγκου σε τρεις βδομάδες σε ποντίκια, αλλά και σε ανθρὠπινα κύτταρα, που καλλιεργήθηκαν έξω απ᾽το σώμα. Το βιντεάκι που τα αναφέρει αυτά εμφανίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο. Έψαξα να βρω μήπως το δοκιμάσανε και σε ανθρώπους και βρήκα μια μαρτυρία μιας γυναίκας, που έλεγε ότι από μόνο του το D.C.A. δεν έκανε δουλειά, αλλά με κάποιο συνδυασμό εξαφάνισε τον όγκο, από τη γυναίκα που δεν έβγαζε ούτε το Σαββατοκύριακο.
Και το τραγικό βέβαια βρίσκεται στο γεγονός ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν ασχολούνται επειδή η ουσία υπάρχει ήδη, δηλαδή δεν μπορουν να την πατεντάρουν, και άρα δεν μπορούν να βγάλουν τα συνηθισμένα υπερκέρδη.
Βέβαια, εμείς εδώ στην Ελλαδίτσα τίποτα. Αν ήταν καμιά φραπελιά, δέκα εκπομπές θα᾽χε κάνει η Δρούζα.
Απ᾽την ἀλλη, είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η πιθανότητα και να μην έχει γίνει πρώτο θέμα παγκοσμίως τὀσο καιρό; Αν ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω, ας βοηθήσει.
Το βιντεάκι το βλεπετε εδώ και ιστοσελίδες για το D.C.A. εδώ κι εκεί.

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλα τα αρθρα.Ακουγεται εφιαλτικο.Κατι τοσο σημαντικο,οσο η υγεια των ανθρωπων,να ειναι ταυτοχρονα και φτηνο!μπρρρρρρ.
    Οπως με πληροφορισε και ενας καλος φιλοτας που δουλευει σε φαρμακευτικη εταιρεια,την οποια μολις εξαγορασε μια απο τις κορυφαιες φαρμακευτικες στον χωρο,η αξια της μαμας εταιρειας ειναι μεγαλυτερη απο το ΑΕΠ της Γαλλιας και της Ισπανιας.
    Πρεπει να παρω ενα DEPON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου κάποιος έγραφε ότι είναι απάτη, κάτι παρόμοιο με τη φραπελιά τη δικιά μας. Κι εγώ τελευταία νιώθω σαν τη Δρούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!