Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αίτηση - καταγγελία για τους DIDIδες

Oποιος θελει να υπογραψει μια αιτηση για την επιστροφη των χρηματων απο τα εισιτηρια της συναυλιας των depeche mode, μπορει να το κανει εδω (ευχαριστούμε τον ανώνυμο φίλο που μας έδωσε τη διευθυνση)

8 σχόλια:

  1. AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009

    Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102) από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

    Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

    Αθήνα:

    Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
    Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

    Θεσσαλονίκη:

    Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
    Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

    Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

    * To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
    * Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.

    πηγή: Didi Music

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλα ρε βασιλη. αν εχεις κανενα λινκ δωστο και σε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρομαι που βγαλατε ακρη τελικα παιδια!
    Αυτο ελλειπε να μην σας επεστρεφαν τα χρηματα του εισιτηριου τουλαχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μισο...νομιζω πως το εχω....ναι,αυτο ειναι νομιζω!!! Αν μπειτε: www.ticketpro.gr στην ενοτητα Επικοινωνια θα βρειτε και το e-mail και τηλεφωνα απ'το Ticket House της Αθηνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι μπραβο. και μολις τα παρουμε θα τα μοιραστουμε με το βασιλη και τη γαλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πηγαμε το σαββατο 23 μαϊου 2009 απο το ticket house της θεσσαλονίκης να παρουμε πισω τα χρήματα μας (2 εισιτηρια αξίας απο 100).Η απάντηση του υπαλληλου ηταν οτι αδυνατει να μας δωσει τα χρήματα γιατι δεν φαινεται ο αριθμος του εισιτηριου (η σφράγιδα και το ποσο του εισιτηρίου φαινόταν πεντακάθαρα)!του παραδώσαμε και τα βραχιολακια αλλα παλι ειπε οτι δεν μπορει να μας τα δωσει και απλα κρατησε τα ονοματα μας σε μια λιστα! τους εχω ηδη καταγγειλει και προτρεπω και αλλο κοσμο να το κανει!!!!απλα απαραδεκτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα που δε θα βρισκανε τροπο. να δεις που μ' αυτο το προσχημα θα κρατησουνε τα μισα λεφτα. κι εγω εχω δωσει τα εισιτηρια σε κατι φιλους στην αθηνα να τα εξαργυρωσουν, αλλα δεν εχουν παει ακομα και δεν ξερω. παντως φιλε κυνηγα το και για τα λεφτα και για το γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!