Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Άμα σε λένε Λάτση και την Ακρόπολη κάνεις εμπορικό

Για τα αίσχη που έχουν γίνει στο Μαρούσι σχετικά με το Mall έχουμε ξαναγράψει (εδώ). Τα αίσχη συνεχίζονται βεβαίως και δε βλέπεις κανένα μεγαλοδημοσιογράφο, απ' αυτούς που κόπτονται για το καλό αυτού του τόπου, απ' αυτούς που βγαίνουν απ' τα ρούχα τους με τους κουκουλοφόρους, απ' αυτούς που αφιερώνουν μισή ώρα στις εκπομπές τους, επειδή ο κυρ-Μήτσος έβαλε το φράχτη του μισό μέτρο πιο μέσα στο οικόπεδο του του κυρ-Βαγγέλη, να αναφέρεται στο θέμα.(για τους μεγαλοδημοσιογράφους σας παραπέμπω στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση)

Πουθενά, εκτός από το ίντερνετ και δυο τρεις εφημερίδες, δε γίνεται λόγος για τις τούμπες που κάνουν οι ακροβάτες των νόμων. Πάνε να καταργήσουν το Συμβούλιο της Επικρατείας, το μόνο όργανο που μπορεί να αντισταθεί στις αυθαιρεσίες του κράτους, κι εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι τίποτα.
Αξίζει να μπείτε στη σελίδα www.facthemall.gr, όπου θα βρείτε τα πάντα για τις αυθαιρεσίες, τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που εμπλέκονται, καθώς και την ιστορία απ' την αρχή. Άλλη μια μάχη που δεν πρέπει να χαθεί. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ν.Α. Ευρώπης. Πσσσσσ! Να' χαμε το μεγαλύτερο νοσοκομείο ή θέατρο ή πανεπιστήμιο ή κέντρο αποκατάστασης του κόσμου, δε θα με χάλαγε καθόλου. Αλλά το μεγαλύτερο εμπορικό;

4 σχόλια:

  1. Καπου διβασα οτι το mall εχει 10.000.000 επισκεπτες τον χρονο.Μια Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντασου να τους το στερησεις. τι θα κανουν ολοι αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσεις τωρα εισαστε στους Depeche Mode φανταζομαι κι εγω βραζω εδω στο ζουμι μου....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαλατεια δε θελω να μιλησω για την ειρωνεια του πραγματος. θα τα διαβασεις σε νεα αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!