Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ευτυχώς υπάρχει ο Παπούλιας

Σίγουρα δεν ε'ιναι αυτό το μεγάλο μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι τόσο λυπηρό να μην υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι πουθενά, να μην μπορείς να πιαστείς από κάπου, να νιώσεις ότι κάποιοι νοιάζονται για σένα.
Ακόμα κι αυτός, ο "πατέρας του Έθνους", που δεν έχει τίποτα να χάσει αν υποστηρίξει το λαό του, ακόμα κι αυτός δεν το κάνει. Που ακόμα κι αν ήταν να χάσει τη ζωή του, όφειλε να μας υποστηρίξει. Αλλά αυτός, ακόμα και τώρα, που δεν διακινδυνεύει ούτε την καριέρα του, ούτε τη ζωή του, ούτε τίποτα, κάθεται και περιμένει πότε θα τον χρησιμοποιήσει ο ΓΑΠ, για να μας τρομάξει ότι θα κάνει εκλογές.
Είναι ντροπή για οποιονδήποτε πολίτη της χώρας αυτής να μη συμμετέχει και να μην προσπαθεί ν'αλλάξει κάτι, αλλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι απλώς ντροπή, είναι έγκλημα και θα πρέπει να τιμωρηθεί γι' αυτό.
Βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας μας και δεν υπάρχει ένας (1) απ' αυτούς που να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και να προσπαθεί να μας βοηθήσει. Γι' αυτό το λόγο συμφωνώ με τις μηνύσεις των πολιτών εναντίον των πολιτικών.
Πρέπει να δικαστούν και να εξηγήσουν με ποιο τρόπο εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού κι όλα αυτά για τα οποία ορκίστηκαν. Και σ' αυτούς μέσα να είναι κι ο Παπούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!