Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σουρεαλιστική Δημοκρατία του Ελλαδιστάν

Για να σκεφτώ λίγο:
Τόσο καιρό που φωνάζαμε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έπρεπε να είναι στη φυλακή, δεν γινόταν τίποτα. Μπορούσαν να δέρνουν γυναίκες, να χτυπάνε μετανάστες, να τους έχουν να δουλεύουν παράνομα στα ξενοδοχεία τους, αλλά τα ΜΜΕ τους έδειχναν να προστατεύουν γριούλες, να κάνουν συσσίτια μόνο για Αίλινες, να κάνουν διακοπές με μοντέλα κλπ.
Παράλληλα είχαμε και την καραμέλα ότι μόλις γίνουν οι εκλογές στη Γερμανία, δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε με τα λεφτά που θα μας έρθουν. Είχες και 17.000.000 ζάπλουτους τουρίστες, γιατί να διαμαρτυρηθείς; Τα περιθώρια όμως στένεψαν. Το κόμμα σου άρχισε να έρχεται δεύτερο στις δημοσκοπήσεις και η Χ.Α. να ανεβαίνει επικίνδυνα. Πλησιάζουν επικίνδυνα κι οι εκλογές στη Γερμανία, δεν θα μπορείς για πολύ ακόμα να κοροιδεύεις. Οπότε τι κάνεις, Αντώνη Σαμαρά;
Σηκώνεις το τηλέφωνο και παίζεις το τελευταίο σου χαρτί και δε σε νοιάζει αν θα φέρεις εμφύλιο στη χώρα ή αν θα σκοτωθούν αθώοι. Το θέμα είναι να σώσεις το τομάρι σου. Κι έτσι λοιπόν, μέσα σε μια νύχτα τα ΜΜΕ βρέθηκαν με απίστευτα ρεπορτάζ για τα αίσχη της Χρυσής Αυγής, έμαθαν για την εκπαίδευσή τους από ΟΥΚάδες, για τη συνεργασία τους με πακιστανούς, μέχρι και το πασοκικό Έθνος, που είχε κηρύξει πόλεμο στη Χ.Α., βρήκε ΧΑγίτη, που ήθελε να ομολογήει όλες τις βρωμιές.
Παράλληλα σταμάτησαν τις πολλές εμφανίσεις οι φασίστες της Ν.Δ. στην TV κι έτσι ξαφνικά φασιστες φαίνονται μόνο οι μαχαιροβγάλτες και βέβαια ο Σύριζα, με την τρομερή θεωρία των δύο άκρων.
Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο σουρεαλισμός έγινε επίσημη θρησκεία του κράτους, οι ψηφοφόροι τρομαγμένοι φεύγουν από τους τρομακτικούς φασίστες της Χ.Α. και γυρνάνε στη γλυκιά αγκαλία της πατριωτικής δεξιάς: στον Άδωνι, το Βορίδη, το Φαήλο και το Δένδια, ο οποίος πέρυσι απειλούσε με μήνυση τον Guardian, επειδή έγραψε ότι η ΕΛΑΣ έχει σχέσεις με τη Χ.Α.
Κατά τ' άλλα αυτοί αγαπάνε την Ελλάδα.
(άσχετο, αυτός εκεί κάτω από το βελάκι, μήπως μοιάζει με τον Χατζηνικολάου;)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!