Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Θυμάστε τα δέντρα;



Από δω και πέρα θα τα βλέπετε μόνο σε φωτογραφία. Γιατί κάτι τύποι σαν τον Καραμανλή και το Σουφλιά, το Ρουσσόπουλο, το Μαρκογιαννάκη και τον Αβραμόπουλο μας γράφουν στα τέτοια τους κι εξαθλιώνουν τη χώρα, εξαθλιώνουν εμάς, διαστρεβλώνουν κάθε βασική έννοια της πραγματικότητας, τεντώνουν τα όρια όσο δεν πάει κι όταν, από το πολύ τέντωμα το σκοινί σπάσει, θα μας κατηγορούν πάλι ότι είμαστε βάρβαροι, που δε σεβόμαστε τη χώρα και προβαίνουμε σε ακρότητες.

Άνθρωποι που κλέβουν, καίνε, πουλάνε, ανταλλάσουν, τζογάρουν, πλαστογραφούν, καταστρέφουν ό,τι όμορφο υπάρχει σε αυτή τη χώρα και μετά θα βγουν να σε κατηγορήσουν για εχθρό της χώρας, επειδή έκαψες μια σημαία ή επειδή έτρεχες σε μια διαδήλωση. Αυτή την παράνοια ζούμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε αλάνια κι όχι κοιμισμένοι και ξενέρωτοι, όπως όλοι οι άλλοι.

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι μαλάκα Έλληνα, ότι είσαι ο μάγκας ο ανεπανάληπτος. Κακομοίρη, που σου έχουν κλέψει την υπερηφάνια σου, την ιστορία σου, την κουλτούρα σου, τη γη σου, τον ιδρώτα σου, συνεχίζουν να σε πηδάνε κι εσύ ακόμα περνιέσαι για ανεξάρτητος, αδούλωτη ψυχή. Καμμένε.

* Σκέψου, ζούμε σε μια φάση, που βλέπεις μια φωτιά και δε σκέφτεσαι ότι τώρα πια είμαστε σε θέση να μην ξαναπάθουμε τα ίδια. Το χεις δεδομένο ότι θα γίνει κόλαση και απλά παρακαλάς να μην πεθάνει κόσμος. Πόσοι άνθρωποι πρέπει να δυστυχήσουν πια από αμέλεια;

3 σχόλια:

  1. kai ola auta gia kapoious magkes egwistes-lebentes malakes (lebentomalakes opws lew egw)>pou 8eloun na bgaloun parapanw lefta stin tsepi tous, gia kapoies megalles etairies or megalous Malakes(apo tis 2 ferrari na exoun 3 gia to gomenaki) kai o aplos laos prospa8ei na kanei tin allagi alla eksartontai ola apo autous tous ... den kserw ti xaraktirismo na pw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρυνη αναμνηση γινονται.......
    Παιδια,πολυ καλησπερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!