Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δον Κυρ-φώτης

Ο αριστερός που άντεξε να κάνει κυβέρνηση με εγκληματίες, φασίστες, λαμόγια και προδότες,  ο αριστερός που επιστράτευσε όλους όσους ήθελαν να κάνουν απεργία, ο αριστερός που έκανε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, που οδήγησε στην απόγνωση τόσο κόσμο, βάζει μπουρλότο σ' αυτή την τεράστια προσπάθεια επιβολής του Μνημονίου, επειδή πείραξαν τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.
Δεν μας χέζεις κυρ-Φώτη;

3 σχόλια:

  1. Χωρίς να διαφωνώ μαζί σου επί της ουσίας,ποιά είναι η θέση σου για την ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θέση μου για την ΕΡΤ είναι η εξής: Η δημόσια τηλεόραση είναι δημόσια. Όταν λοιπόν κάτι δημόσιο έχει πρόβλημα, δεν το κλείνεις σε μια νύχτα, σαν να είναι το μαγαζάκι του παππού σου. Και βέβαια δεν αρχίζεις να κατηγορείς τους εργαζόμενους, τους οποίους εσύ έχεις βολέψει. Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση της διαφάνειας, ο Κεδίκογλου έχει βολέψει στην ΕΤ3 13 άτομα.
    Αν λοιπόν πραγματικά σε ενδιέφερε η εξυγίανση, θα εκπονούσες μια μελέτη, θα παρουσίαζεις στοιχεία, προτάσεις και θα προχωρούσες. Δεν θα έκλεινες ξαφνικά ένα κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Κάτι που δεν έγινε ούτε στην Αίγυπτο με το πραξικόπημα.
    Και μην πάμε την κουβέντα στους βολεμένους, που τους πληρώνει ο λαός, γιατί τότε πρέπει να κλείσουμε τα υπουργεία, τη βουλή, την εκκλησία, την πολεοδομία κ.α.
    Αλλά μην κουβεντιάζουμε θεωρητικά, σαν να πρόκειται για μια κυβέρνηση, η οποία θέλει να κάνει καλό στον τόπο, αλλά δεν ξέρει πως. Οι άνθρωποι είναι τοποθετημένοι εκεί με κάποιο σχέδιο, κατά τη γνώμη μου. Να διαλύσουν την κοινωνία και τις δομές της, να κάνουν τους κατοίκους της σκλάβους και τη χώρα παράδεισο για κάθε λογής siemens, eldorado gold και εταιρείες υποθαλάσσιων εξορύξεων.
    Κανείς δεν μας βλέπει σαν εταίρους σε μια ενωμένη Ευρώπη των λαών. Αντίθετα, μας βλέπουν σαν μπαταρία. Για τους μεγάλους είμαστε ήλιος, χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και διακοπές για το λαό τους. Αυτή είναι η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βάλω και έναν άλλο παράγοντα στην συζήτηση.Μήπως οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, με όλες τις αδυναμίες τους και τις διαφωνίες που μπορεί να έχουμε εμείς (θέματα,τρόπος παρουσίασης κτλ) δείχνουν και έναν άλλο τρόπο διαχείρισης της οικονομίας,παραγωγής της κοινωνίας.Μας δείχνουν δηλαδή οτι μπορούν να δουλέψουν την επιχείρηση μόνοι τους. Χωρίς διοίκηση.Συνεχίζουν εδώ και έναν μήνα χωρίς τους διορισμένους τους βαλτούς απο κάθε κυβέρνηση, οι οποίοι είναι και οι πιο ακροβοπληρώμενοι,άσχετους και ανίκανους.
    Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά θέλω να πώ στην ουσία αυτό.Σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι ανάγκες του κόσμου είναι σε προτεραιότητα και με βάση αυτές πορεύεσαι.Εάν δεν καλύπτουν οι κυβερνώντες και το σύστημα που υπηρετούν τις ανάγκες μας είναι ώρα να τους βάλουμε στην άκρη και να οργανώσουμε τις ζωές μας όπως μας αρμόζει.Δεν κλείνουμε 75 χρόνια ιστορίας σε μια νύχτα (μια κυβέρνηση ενός χρόνου),ούτε σχολεία απολύοντας καθηγητές. Ίσα ίσα εάν είναι να τα σώσουμε κάνουμε κατάληψη και τα λειτουργούμε όπως πρίν. Κι σε αυτό συμφωνώ μαζί σου.Όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε. Με μελέτες,με στοιχεία,με προτάσεις κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!