Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κάντε ησυχία. Ξυπνάνε οι Έλληνες.

Οι Ισπανοί έβλεπαν την αποχαύνωσή μας και έκαναν αυτό που έπρεπε, για να μας ξυπνήσουν: μας έκραξαν. Κι ίσως να 'ναι αυτή η αιτία, που ίσως σήμερα στις 18:00 σε όλη την Ελλάδα, θα μαζετούμε όλοι, για να φωνάξουμε ότι μας πέφτει λόγος.
Είμαστε άνθρωποι, που αντί να απολαμβάνουμε τα χρόνια μας πάνω στη γη, αναγκαζόμαστε να τρέχουμε σαν τα χάμστερ στη ρόδα. Αντί να προοδεύουμε παράλληλα με την επιστήμη και την τεχνολογία, υποβαθμίζουμε τα όνειρά μας, προσπαθώντας απλώς να τη βγάλουμε καθαρή μέσα σ' ένα άδικό και ανθυγιεινό σύστημα, που κάποιοι έχουν τη δύναμη να ελέγχουν και να διαμορφώνουν.
Γιατί να μην απαιτήσουμε κάτι καλύτερο; Αφού αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν για μας δεν είναι άξιοι, γιατί να μην το κάνουμε εμείς για τα παιδιά μας;
Όλοι λοιπόν οι "αγανακτισμένοι" ας μαζευτούμε σήμερα Τετάρτη, 25 Μαίου στις πλατείες μας να δούμε τι θα κάνουμε.

Πληροφορίες στις σελίδες που έχουν φτιαχτεί γι' αυτό το σκοπό στο Facebook
Για όλη την Ελλάδα εδώ
Για το Ρέθυμνο εδώ

5 σχόλια:

  1. Πως μπορεις να μη ντρεπεσαι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Πως γίνεται να εχουμε γινει τοσο ρηχοι και τυφλωμενοι και να μην το βλεπουμε; Πως γινεται να αισθανομαστε τοση ικανοποιηση επειδη βαλαμε NOVA ή επειδη πηραμε κινητο με 10mp φωτογραφια και να μη μας απασχολει η καταρρευση του πολιτισμου, της παιδειας, των αξιων, των παντων;
    Αποκαθηλωνουμε τους λιγους αξιους που αντιστεκονται και στη θεση τους βαζουμε καθε λογης νουμερο
    Φταινε κι αυτοι που μας καταντησαν ετσι, φταιμε κι εμεις που καταντησαμε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιες μαλακίες-εκδηλώσεις-διαμαρτηρίες, δε θα βγεί κανένα φίδι απο καμιά τρύπα.
    Ο αγώνας δε μπορεί παρα να είναι μέσα απο σωμματεία, συνελεύσεις, ζημώσεις.... ταξική πάλη που λέει και το ΚΚΕ (αν και έχει παραλάξει την έννοια με άθλιο τρόπο).
    Επαναστάσεις δεν γίνονται μέσα απο το φέισμπουκ, χωρίς στρατηγική και με κριτήριο την ''Ελληνικότητα''.... Έλληνας δεν είμαι, είμαι μόνο εργάτης.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οκ λοιπον, ολοι σπιτια σας. αφηστε τους εργατες (και τους συνδικαλιστες) να κανουν αυτο που ξερουν καλα...
    αυτο που λεω εγω ειναι οτι θα ηταν πολυ ωραιο να γινει μια οργανωμενη προσπαθεια, αλλα μια που οι εργατες, τα σωματεια και οι συνδικαλιστες κοιμουνται, ας μαζευτουμε ολοι κι αν απο το τυχαιο και το αυθορμητο βγει κατι, καλο θα ειναι.
    κι οσο για το οτι επαναστασεις δε γινονται μεσα απο το φεισμπουκ, ισως θα πρεπει να τα πεις στους Τυνησιους, στους Αιγυπτιους και μετα πες τους για σωματεια και συνελευσεις οπως Ελλαδα, να γελασουν λιγο οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ανωνυμο. Αν μου επιτρεπει ο 'ιδιοκτητης'!!!
    Δηλωνω ΑΡΙΣΤΕΡΑ μεχρι και στο κρεββατι μου απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ κοιμαμαι!!!!
    Σεβομαι την δραστηριοτητα του ΚΚΕ, μονο που εχω διαπιστωσει με θλιψη πως οι παρεμβασεις λαμβανουν χωρα σε χωρους εργασιας οπου υπαρχουν μελη του ΠΑΜΕ!!!! Ετσι φιλε μου απαξιωνετε την παλη σας!!!
    Συμφωνω απολυτα με τον 'φιλοξενουντα' πως πολλα τα λαθη μας , ιδιαιτερα η αποδοχη της περιφημης ''ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ'' και του ''δηθεν''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!