Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Γαμώ την Αριστερά

Το ότι ο Έλληνας κοιμάται όρθιος το έχουμε όλοι καταλάβει, έτσι; Καθόμαστε όλοι σε μια τηλεόραση ή σε μια οθόνη μπροστά και κοιτάμε όλα αυτά τα απίστευτα που μας συμβαίνουν. Η εικονική πραγματικότητα σε πλήρη εφαρμογή σε μια τριτοκοσμική χώρα. Έχουμε φορέσει το ειδικό κράνος και τα γάντια, που μας ενώνουν με την εικονική πραγματικότητα και βλέπουμε μπροστά μας Ρουσσόπουλους, Βουλγαράκηδες, Μαντέληδες, Γείτονες, Τσουκάτους να περνάνε, να μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας κι εμείς να κάνουμε έτσι να τους πιάσουμε και να πιάνουμε τον αέρα. Είναι όλα εικονικά. Οι θέσεις, οι ιδεολογίες, τα κόμματα, είναι όλα εικονικά. Η μόνη πραγματικότητα είναι ότι αυτοί παίρνανε λεφτά για να σε κάνουν πιο φτωχό, μαλάκα Έλληνα. Αν κάνανε καλό, να πάει στο διάολο. Θα λέγαμε "εντάξει, φτιαχτήκανε, αλλά φτιάξανε και τη χώρα. Έχουμε υγεία, παιδεία, πολιτισμό. Χαλάλι τους." Αλλά οι άνθρωποι αυτοί πληρωθήκανε, για να μας κάνουν κακό, για να μας κοροιδέψουν, για να μας ξεφτιλίσουν. Κι ακόμα καθόμαστε σαν χάνοι και τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία να βγει το πόρισμα της εξεταστικής να δούμε τελικά τι έγινε.
Εντάξει λες ο Έλληνας έχει πάθει μαλάκυνση. Καθημερινά τον ξεφτιλίζουν, βάζουν τα βρωμόχερά τους στις τσέπες του και του βουτάνε τα πάντα, τα δώρα του, τα επιδόματά του, τη δουλειά του, τη ζωή του κι αυτός νομίζει ότι θα ζήσει από τη φάρμα του Facebook.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?????

Πόσο πια θα ξεφτιλιστει κι αυτή; Δεν υπάρχει ούτε μία φωνή, μία ομάδα, μία προσωπικότητα, που να προσπαθεί ν' αλλάξει κάτι; Κανείς δεν έχει διάθεση να πολεμήσει; Έχουν μπει στα σπίτια μας και μας έχουν ξεβρακώσει κι η Αριστερά και τα συνδικάτα του κώλου κάνουν επανάσταση με μια πανελλαδική απεργία. Ποιον νομίζουν ότι κοροιδεύουν; Και δε διαχωρίζω καθόλου κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική και όλες τις ταμπέλες, που χρησιμοποιούν πρώτα οι ίδιοι, για να διακρίνονται. Απεργίες λέει με αιτήματα να μην χαθούν οι επιπλέον μισθοί και να μην ανέβουν τα όρια ηλικίας και κολοκύθια τούμπανα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΕΛΩ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό; Θέλω ανατροπή. Θέλω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Θέλω ν' ακούσω από όλους αυτούς τους αριστερούς του κώλου ένα κάλεσμα να πάμε όλοι με σκηνές στο Σύνταγμα. Να πάρει ο Τσίπρας και το ΚΚΕ και το ΣΕΚ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη σκηνή τους και να πάνε να τη στήσουνε στο Σύνταγμα και να μην το κουνήσουν από κει αν δεν πέσει η κυβέρνηση και δεν μπουν στη φυλακή όλοι οι κλέφτες. Και κάθε μέρα να μαζεύεται κόσμος εκεί με σκηνές. Και να μεγαλώνει το πλήθος, να παραλύσει η χώρα, να μαζευτεί όλη η Ελλάδα στο σύνταγμα.

Αυτό περιμένω από την Αριστερά. Να μην είναι δεκανίκι του συστήματος, να κοιτάξει ειλικρινά το λαό και τις ανάγκες και να θέλει να τον βοηθήσει. Είναι στάση ζωής το να είσαι αριστερός, δεν κολλάς ένσημα. Δε βγάζεις δυο ανακοινώσεις, κάνεις και μια απεργία και πας εξουθενωμένος στο σπίτι, νομίζοντας ότι πρέπει να σου φτιάξουμε ένα άγαλμα σαν του Τσε. Θέλει αρ****α για να πολεμήσεις τ' αρ****α και το να σιγοντάρεις μια κατάσταση, όπου σε λίγο θα βλέπουμε αυτόν τον ανεκδιήγητο τον τίποτα το Σαμαρά στην κυβέρνηση να μας λέει για τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ, είναι ξεφτίλα για όποιον θέλει να λέγεται αριστερός.

Λοιπόν αύριο το βραδάκι πάμε Σύνταγμα. Να περάσω να σας πάρω;

6 σχόλια:

  1. Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά - αφού μεχμετράγοι σας δεν αφήνουν το ένα φύλο να πλήνη εσώρουχα άλλου και τα πετάνε αντι να τα πλύνουν μα είναι τσιγκούνηδες. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά - αφού μεχμετράγοι σπηλαιοκτήνοι φουβουν μπάνιο. Φανταζόντε θα εμβολιαστούν από ολοένα μάστιγα, τύφο και χολέρας μεσω βρώμας; Γελούν βρόντα. Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Δεν βουρτσίζουν δόντια μη φύγη σμάλτος! Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Πως μας παριστάνεται τους Έλληνες αφού καταργήσατε την λογική του Αριστοτέλη και πήγατε πίσω στους σοφιστές. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδεα για στενσιλ:
    εληνας ΔΕΝ γεννιέσαι,
    έλληνας ΔΕΝ γίνεσαι,
    έλληνας ΚΑΤΑΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απιστευτο παραληρημα, ετσι? απο τις ελαχιστες φορες που εμεινα speechless. το τελειωσα και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. μου πηρε τρεις ωρες να γραψω το "πραγματι"(και μου φανηκε τελειο).
    η ιδεα για το στενσιλ παρα πολυ καλη, θα με ξαναβγαλεις στους δρομους μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esy re arxidara taftar exeis etoimasei tin skini sou kai eisai sto syntagma?????????

    an oxi
    ante gamisou

    mas exoun ma8ei twra kai posa xronia na ξynoume ta arxidia mas kai na exoume lefta

    ite apo trapezes
    ite apo europes kai arxidies

    bariomaste oloi na doulepsoume
    na agwnistoume mas niazei to frapedaki mas to tsigaraki mas kai to tabli

    kai ka8omaste kai filosofoume gia na goustaroume giati blepoume oti, oti kai na kanoume kati 8a ginei
    ma
    panta otan ξekinaei na ginei kati dinato
    i kanenas ma8itis 8a skoto8ei
    i kamia egios se kapoia trapeza tixea bebaios bebaios

    egw pou se brizw eimai o xeiroteros file mou
    blepw ti ginetai alla den pratw

    giati perimenw enan - che- enan -lenon- enan - king- mpas kai me organwsi
    eimai aplos stratiotis file mou
    tosa xronia me exoun plasei me tis malakies tous ite einai mme auta ite star kai me exoun ma8ei na ka8omai spiti me ton frape ston kanape


    alla pounton
    to arxidaki o tsipras mipws 8a kanei kati pou den ξerei ti exei

    opoios katalave katalave
    kernaw kafe na tou ta pw kalitera

    tryfwnaki me trela neura kai agapi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!