Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ...

Η απαντηση ειναι αναμεσα μας.Το ονομα αυτης...Αναβρα Μαγνησιας.Την δεκαετια του 90 σε αυτο το χωριο ανελαβε κοινοταρχης ο Δημητρης Τσουκαλας που φευγοντας απο την Αθηνα για παντα (μπορω ευκολα να φανταστω το γιατι) γυρισε στο χωριο του ,τολμωντας να ονειρευτει μια ανθρωπινη ζωη.Τωρα τι εκανε αυτος ο ανθρωπος: το αυτονοητο,δηλαδη καταφερε να πεισει τους συγχωριανους του ποιο ειναι το συμφερον τους και εκμεταλευτικε τις επιδοτησεις απο την ευρωπαικη ενωση,χωρις, ακουσων ακουσων,να τα φαει ολα.Το αποτελεσμα ειναι πως ενα χωριο 700 κατοικων μεσα σε 15 χρονια,με σωστο προγραμματισμο και την αισθηση του κοινου καλου,εχουν ενα αιολικο παρκο που προσφερει δωρεαν ενεργεια και πουλαει και στη ΔΕΗ,κτηνοτροφικες μοναδες αριστες,το μοναδικο δημοσιο βιολογικο σφαγειο στην ελλαδα,περιβαλλοντικο παρκο,νηπιαγωγειο,δημοτικο,αγροτικο γιατρο,βοηθεια για το σπιτι,δημοτικο γυμναστηριο,πολιτιστικο κεντρο,γηπεδα ποδοσφαιρου και μπασκετ διωροφο παρκινκ 60 θεσεων και προσεχως πισινα,γηροκομειο,εγκαταστασεις τηλεθερμανσης (δωρεαν ζεστο νερο και θερμανση για ολους) μικρο υδροηλεκτρικο εργοστασιο.Μεσος ορος ηλικιας 40 ετη και μειωνεται,και εισοδηματα απο 30.000 ευρω και πανω.Επισης για να τονωσει τον επαναπατρισμο εκανε επεκταση του οικισμου και δινει σε αστεγους δημοτες οικοπεδα στο 1/4 τησ αντεικιμενικης τους αξιας.Αυτα απο εναν ανθρωπο που ηθελε να περναει καλα και εμεις καλυτερα.


3 σχόλια:

  1. δηλαδη ρε φιλε θες να μας πεις οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν επαιρναν τις επιδοτησεις για να τις παιξουν στα καζινα ή να τις κανουν τζιπακια; και ειμαστε σιγουροι οτι αυτοι ειναι Ελληνες; ντροπη τους οι ξεφτιλισμενοι. βιολογικα σφαγεια και κολοκυθια τουμπανα. τους χαλαγε δηλαδη τωρα να χανε απο ενα καγιεν ο καθενας.
    παντως αυτες ειναι ωραιες ειδησεις. αξιζει να διαβασετε το αρθρο και να κλαψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!
    ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεψου ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φραγκα που μπαινουν σε φακελακια + καταληγουν σε τσεπες γιατρων,να κατεληγαν στο συστημα υγειας.Θα'κανες by pass + στην Κολοπετινιτσα!!! psylord

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν κρατιέμαι! θελω να σχολιάσω τώρα!